Home
Algemene informatie en contact PDF Afdrukken
maandag 22 november 2010 21:25

Trainingslocaties

Shizen Hontai verzorgt zes dagen per week lessen in de onderstaande sportzalen in Veldhoven.

Sporten

Kijk in het overzicht op welke dagen en tijden jij bij Shizen Hontai terecht kunt voor de volgende sporten:

 • judo
  De meeste lesuren zijn voor de jeugd vanaf vijf jaar, maar ook de senioren komen aan bod bij Shizen Hontai. Kijk in het trainingsoverzicht op welke dagen en tijden jij bij Shizen Hontai terecht kunt. Het staat alle judoka's vrij om meerdere trainingen te volgen zonder extra kosten.

 • jiujitsu
  Shizen Hontai biedt leden van 10 jaar en ouder de mogelijkheid om naast judolessen ook jiujitsutraining te volgen. Bij jiujitsu komen naast diverse judotechnieken ook trappen, stoten en klemmen aan bod. Jiujitsu is dan ook interessant voor judoka's die een extra dimensie toe willen voegen aan hun vechtsport. Daarnaast is jiujitsu uitermate geschikt als zelfverdediging voor meisjes en vrouwen.

 • bartitsu
  Bartitsu is een variant op jiujitsu met elementen van boksen, stokvechten en savate en is een vorm van zellfverdediging die geschikt is voor jong en oud. Bij Shizen Hontai kunnen leden vanaf 10 jaar aan deze lessen deelnemen. Lees hier meer over bartitsu.

 • speciale groepen voor gedrags- en/of sociaal-emotionele beperkingen
  Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai heeft twee speciale judogroepen opgezet, voor kinderen met gedrags- en/of sociaal-emotionele beperkingen, (te denken valt hierbij o.a. aan kinderen met ADHD, ADD en autisme).Lees hier meer over deze speciale groepen.

Kom vrijblijvend eens een keer kijken en als je wilt kun je zo een keer meedoen. Neem dan wel je judopak mee of een stevig trainingspak.

Aanmelden

Voor informatie voor nieuwe leden kunt u terecht bij onze secretaris Renate Hendricks (040-2544393 ma-vr). U kunt zich als lid aanmelden bij haar of bij één van de trainers in de dojo. Ook voor overige vragen kunt u bij bovengenoemde personen terecht, of mail ze naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Afmelden als lid van de vereniging

Dit dient uitsluitend schriftelijk te geschieden bij de secretaris (zie contactgegevens onder aan de pagina). De afmelding dient minimaal een maand voor het verlaten van de vereniging te worden ingediend, daar over de laatste maand eveneens lesgeld is verschuldigd.

Judopakken

Voor judopakken en clubartikelen met logo kunt u contact opnemen met Margret Kortooms op telefoonnummer 06-36094089.

Contributie

Judo* of Jiujitsu*

t/m 13 jaar

€ 12,50 per maand

Judo   of Jiujitsu

14 t/m 15 jaar

€ 15,00 per maand

Judo   of Jiujitsu

16 jaar en ouder

€ 17,50 per maand

Bij 2 sporten

 

50% korting op de 2e sport

Wedstrijdjudo

 

€ 4,00 per maand

U wordt verzocht de lesgelden in de eerste helft van elke kalendermaand over te maken. Vermeld uw naam en de maand waarover u betaalt.

Betalingen per bank:
IBAN NL13RABO0123582962 t.n.v. judo en jiujitsuvereniging Shizen Hontai te Veldhoven

Indien u verzuimt het lesgeld tijdig te voldoen wordt er door de penningmeester een aanmaning aan u gestuurd, die met € 10,00 zal zijn verhoogd vanwege administratieve kosten.

Afmelden als lid van de Judo Bond Nederland

Als u zich heeft afgemeld bij de vereniging en u gaat niet meer judoën bij een andere vereniging, moet u zich schriftelijk afmelden bij de JBN. Dit afmelden dient te gebeuren minimaal 6 weken voor de einddatum, zoals vermeld op de JBN sportpas. Het JBN lidmaatschap wordt anders automatisch steeds met één jaar verlengd.

Insturen van kopij

Kopij kan te allen tijde worden ingestuurd bij de redactie.

Contactgegevens

judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai
Vennekerhei 15
5508 WB Veldhoven
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
KvK: V 236989