Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien
Omdat er weer een wedstrijd wordt georganiseerd door Shizen-Hontai heeft het wedstrijd comité samen met het bestuur en de jeugdcommissie besloten om een opfris cursus te doen.

Doordat laatste jaren er een aantal regels zijn veranderd, en om er professioneler uit te zien, is er besloten om door 2 bondscheidsrechters van onze club (Bryan Tong Minh en Ronald Kortooms) een cursus te organiseren voor tafelmedewerkers en clubscheidsrechters, zodat ook deze de laatste nieuwtjes en gebaren kennen.

Hierbij was er een mooie opkomst van maar liefst 16 enthousiaste judoka’s aanwezig. Eerst kregen de judoka’s een uur theorie, en daarna nog een uurtje praktijk op de mat. 

Maar hier bleef het niet bij, al deze sporters zijn nu ook aangemeld om een cursus van de JBN te volgen om volwaardige clubscheidsrechter te worden.
Zo krijgt onze club nog meer goede clubscheidsrechters.

Mocht je deze mooi dag hebben gemist, maar wil je nog steeds clubscheidsrechter worden, zorg er dan voor dat je je zo snel mogelijk bij Ronald je eigen aanmeld voor de cursus!!!
Hiervoor moet je alleen wel minimaal 14 jaar zijn en een blauwe band hebben.

Laten we er nu ook zondag 8 oktober een mooie dag van maken, samen met andere clubs uit de Regio.

De jeugdcommissie
{gallery}opfriscursus{/gallery}

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier