Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Als lid van Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai word jij een echte judoka of jiujitsuka. In een traditioneel judopak (judogi) betreed jij zelfverzekerd de mat (tatami) en beleef jij veel plezier met je groepsgenoten. Maar er is meer!

Als lid van de club mag jij bijvoorbeeld:

 • jaarlijks mee op jeugdkamp
 • meestrijden om de clubkampioenstitel
 • deelnemen aan het Herfsttoernooi
 • meespelen tijdens de jaarlijkse spellenmiddag
 • je stem laten horen tijdens de algemene ledenvergadering
 • je talenten als wedstrijdjudoka ontwikkelen in de wedstrijdgroep
 • twee keer per jaar examen doen voor je volgende band
 • deelnemen aan regionale en landelijke evenementen van de Judo Bond Nederland (JBN)

Shizen Hontai is een erkende JBN Keurmerkclub. Dat betekent dat je als lid van de club ook automatisch lid wordt van de JBN. Over dat lidmaatschap lees je meer op de website van de JBN.

Proeflessen

Wil je zeker weten of judo, jiujitsu of a-judo bij jou past? Dat kan! Meld je aan voor drie proeflessen naar keuze en ervaar hoe het voelt om:

 • de mat te betreden
 • te groeten voor je leraar en je sparringsmaatje
 • te leren valbreken
 • om spelenderwijs judo en jiujitsu te leren

Ben je na drie lessen zo enthousiast dat je staat te popelen om meer te leren? Word dan lid van Shizen Hontai! Hoe je dat doet? Heel eenvoudig: je download of je vraagt je judo- of jiujitsuleraar om een aanmeldformulier of je neemt contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor een proefles neem je contact op met een van de judoleraren.

Meld je aan voor een proefles bij onze trainers.  

Afmelden

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat jij je lidmaatschap wilt beëindigen. Maar als je judo en/of jiujitsu echt niet meer leuk vindt, is dat wel de beste keuze.

Je meldt je af door een briefje of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar onze secretaris. Dat doe je met een opzegtermijn van één maand, zodat je nog één keer contributie betaalt. Gedurende die maand mag je nog gezellig meesporten.

Indien Shizen Hontai uw opzegging bijvoorbeeld op 31 maart ontvangt, eindigt het lidmaatschap op 30 april. Indien Shizen Hontai de opzegging ontvangt op 1 april, eindigt het lidmaatschap op 31 mei.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: Het lidmaatschap bij de JBN wordt ook door ons opgezegd, maar de JBN heeft een jaarlidmaatschap met een opzegtermijn van 6 weken.

De einddatum lees je op je oranje JBN-lidmaatschapspas. Zeg je niet op tijd op, wordt het JBN-lidmaatschap stilzwijgend met een jaar verlengd. Wanneer je overstapt naar een andere club, kun je het lidmaatschap overzetten naar je nieuwe club.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier