Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Houd jij van spelletjes? Dan ben je bij Shizen Hontai aan het juiste adres! Want elk jaar organiseert de jeugdcommissie op een zondagmiddag in oktober voor de jongste leden (5-12 jaar) een spellenmiddag. In de ochtenduren bouwen de trainers en de jeugdcommissieleden de spellen op. En daarna begint het feest.

Samen met een honderdtal andere leden storm je vol enthousiasme de zaal van sporthal D’n Ekkerman in Veldhoven binnen. Maar je moet nog even geduldig zijn, want eerst moet jij je melden bij de leiding en wordt je ingedeeld in een groep met ongeveer zeven à acht andere kinderen.

Apenkooien, penaltyschieten en heel veel andere spellen

Elk jaar verzinnen de jeugdcommissieleden nieuwe spelen met de gekste attributen als ballen, knikkers, stokken, touwen en noem maar op. Naast de spelen kun jij je uitleven in de apenkooi, op het springkussen of bij het penalty schieten. Maar je kunt ook in alle … eh … rust film kijken.

Elk spel duurt ongeveer tien minuten, dus je kunt tijdens een spellenmiddag heel wat verschillende spellen doen. Aan het eind van de middag blijven er altijd spellen over waar niemand aan toe is gekomen. Kun je nagaan hoeveel verschillende spelen er zijn. Je hoeft je dus niet te vervelen.

En de winnaar is …

Met elk spel verdien je punten, die nauwkeurig door de leiding worden bijgehouden. Iedereen wil winnen, dus moedig je iedereen in je groep keihard aan, zodat die zijn uiterste best doet om punten te verzamelen. Dat is teamwork! De groep die op het eind van de dag de meeste punten heeft verzameld, wint!  

Van al die spellen en al dat aanmoedigen, krijg je honger. Geen nood. Want tussendoor is er tijd voor een smakelijke plak cake en een lekker glas limonade. Om vier uur is de spellenmiddag afgelopen, maar niet voordat iedereen een prijs ontvangt als herinnering aan deze spellenmiddag.

Meedoen met de spellenmiddag?

Word jij helemaal enthousiast en wil je dolgraag meedoen aan de jaarlijkse spellenmiddag? Houd de nieuwsberichten of de Facebookpagina in de gaten of kijk in de agenda wanneer de volgende editie staat ingepland. Enkele weken voor de spellenmiddag ontvang je tijdens of na de les een aanmeldformulier.

Zien we jou de volgende keer ook?

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier