Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Leergeld Veldhoven en De Kempen en Shizen Hontai vinden dat alle kinderen meetellen en mee mogen doen. Ook aan judo- en jiujitsulessen. Drukken de kosten voor deelname daaraan te veel op jouw budget? Leergeld kan mogelijk bijdragen. Zodat jouw kind diens talenten kan ontdekken en ontwikkelen.

Alle kinderen mogen meedoen

Kinderen van 0 tot 18 jaar wiens ouders of verzorgers de binnen- of buitenschoolse activiteiten niet kunnen betalen, kunnen en mogen ook meedoen. Dankzij de bijdragen van Leergeld. Zo betalen zij bijvoorbeeld de kosten voor een schoolreisje, schoolkamp, muziekles of balletles, sportactiviteiten, scouting of creatieve cursussen zoals schilderen of toneelspelen.

Of, zoals Leergeld het zelf beschrijft in hun motto:

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen. Leergeld vindt dat kinderen niet de dupe mogen worden van tekorten in het gezinsbudget en biedt directe hulp binnen het vastgestelde kader. Het gaat er om dat kinderen de kans krijgen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Leergeld helpt kinderen om zichzelf te kunnen ontplooien, wanneer de ouders daar financieel niet volledig voor kunnen zorgen.’

Leergeld helpt

Bij Shizen Hontai is elk kind van harte welkom. Tijdens de eerste gratis proeflessen en tijdens alle lessen die daarop volgen. Zijn de bijkomende kosten te hoog voor jouw gezinsbudget? Leergeld denkt graag met je mee: bijvoorbeeld door de contributie en/of de aanschaf  van een judopak te betalen.

Met de ondersteuning door Leergeld mag en kan ook jouw kind gezellig meedoen tijdens de judo- en jiujitsulessen. Het krijgt de ruimte om zijn of haar talent te ontdekken en te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten, overtollige energie te ontladen en zichzelf te ontplooien. Zowel op als buiten de mat.

Hoe werkt het?

Vul als ouder of verzorger het online aanvraagformulier in. Er zijn twee typen aanmeldingen: voor Veldhoven en voor de Kempen. Inwoners van Veldhoven kiezen voor de eerste optie. Is de aanvraag volledig ingevuld? Druk op ‘verzend’ en de aanvraag wordt verstuurd. Na ontvangst neemt Leergeld contact met je op.

In de uitgebreide informatie over de aanvraagprocedure lees je stap voor stap wat je kunt verwachten, nadat je het formulier hebt verzonden.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe je kind of kinderen bij Shizen Hontai kunnen sporten met de financiële ondersteuning van Leergeld? Neem contact op met onze secretaris, informeer rechtstreeks bij Leergeld naar de mogelijkheden of kijk op www.leergeldveldhovendekempen.nl.

 

leergeld

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier