Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

De commissies van Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai ondersteunen de taken van het bestuur op specifieke vlakken. De vrijwilligers in de commissies overleggen hun activiteiten met en leggen verantwoording af aan het bestuur.

Jeugdcommissie

Jeugdactiviteiten als het zomerkamp en de spellenmiddag of de jaarlijkse deelname aan de sportmarkt in ’t Citycentrum in Veldhoven worden georganiseerd door de leden van de jeugdcommissie. Jeugdleden van 15 jaar en ouder maken deel uit van deze commissie.

Met hun enorme enthousiasme, hun grote betrokkenheid en hun lokale netwerk weten ze van elke jeugdactiviteit een succes te maken. Dankzij hun inlevingsvermogen weten ze precies wat er speelt en welke activiteiten of spellen aansluiten bij de beleving van de jeugdleden van de club.

Ronald Kortooms en Vincent van Brussel zijn de krachtpatsers achter de jeugdcommissie. Hun drijfveer? Nieuwe mensen ontmoeten en hun vriendengroep en netwerk uitbreiden. Dat maakt de vereniging nog gezelliger en samen sporten nog leuker!

De sfeer proeven tijdens het jeugdkamp of een spellenmiddag bijwonen? Lees de verhalen en verslagen of kijk in de kalender wanneer de volgende activiteit plaatsvindt.

Technische commissie (TC)

De technische commissie bij Shizen Hontai wordt bemand door alle judo- en jiujitsuleraren, onder leiding van hoofdtrainer Antoon Verblackt. De TC richt zich op judo- en jiujitsutechnische zaken zoals opleidingen, bijscholingen, stages, veranderde regelgeving en (het bewaken van de kwaliteit van) de materialen.

Wedstrijdorganisatiecommissie (woc)

De organisatie van de Shizen Hontai Clubkampioenschappen en van het Shizen Hontai Herfsttoernooi is in handen van de leden van woc. Zij zorgen ervoor dat deze judotoernooien in alle opzichten veilig en soepel verlopen. Wat daar zoal bij komt kijken?

Denk bijvoorbeeld aan het:

  • afstemmen van de data
  • reserveren sporthal Den Ekkerman
  • uitnodigen van de regionale clubs en hun judoka’s
  • verwerken van de aanmeldingen en het indelen van de poules
  • regelen van scheidsrechters, EHBO en catering
  • leggen van de matten en het inrichten van de tafeljurytafels
  • organiseren van de pr & communicatie
  • waarborgen van de veiligheid
  • zorgen dat iedereen een superleuke en sportieve dag beleeft

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voorzitter van de woc.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier