Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

De commissies van Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai ondersteunen de taken van het bestuur op specifieke vlakken. De vrijwilligers in de commissies overleggen hun activiteiten met en leggen verantwoording af aan het bestuur.

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie is een bijzondere commissie. Het zijn jongeren die zich in willen zetten voor de club om allerlei leuke dingen te organiseren. Denk hierbij aan het organiseren van de spellenmiddag met strandtraining, de sportmarkt en de ouderen activiteit. Dat is niet het enige waar de jeugdcommissie zich mee bezig houdt, ze is ook verantwoordelijk de werving van vrijwilligers voor alle activiteiten binnen onze vereniging.

De jeugdcommissie zou goed de naam evenementen commissie kunnen heten. De jeugdcommissie is begonnen in juli 2014 nadat er weinig opkomst was bij de sportmarkt en dat Don Mangé heeft aangegeven dat hij hulp nodig had met het organiseren van de spellenmiddag.

De jeugdcommissie bestaat momenteel uit 8 leden. Ieder lid heeft zo zijn/haar eigen eindverantwoording voor een activiteit, maar ze doen wel alles gezamenlijk.

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de volgende activiteiten en zaken:

  • Sportmarkt
  • Spellendag
  • Strandtraining
  • Ouderenactiviteit
  • Vrijwilligers werving

Mocht je ooit vragen hebben over een evenement kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gewoon een van de leden aanspreken tijdens de vele trainingen/evenementen waarbij zij aanwezig zijn. Er is bijna altijd wel iemand van de jeugdcommissie aanwezig!

Leden van de Jeugdcommissie

Persoon

Voorzitter

Hugo Smeets

Penningmeester 

Pleuni de Graauw

Secretaires

Pien Thijssen

Algemeen lid

Justin Baert

Algemeen lid

Vincent van Brussel

Algemeen lid

Bram Burgers

Naast de bovengenoemde mensen zijn er ook steeds meer jeugdleden die mee willen helpen waaronder, Floris Mertens, Thom Defesche, Francisco Bierings, Sander Evers en Teun van Geffen

Wil je de sfeer proeven tijdens de ouderenactiviteit, een spellenmiddag met strandtraining of een ander supertoffe activiteit bijwonen? Hou dan het kopje nieuws, onze social media in de gaten of kijk in de kalender wanneer de volgende activiteit plaatsvindt.

Kampcommissie

Judokamp is het enige evenement van Shizen Hontai dat meerdere dagen duurt. Hierbij ontmoeten de jongere leden elkaar meerdere dagen en gaan ze als groep leuke, spannende en sportieve activiteiten doen. De groepsactiviteiten variëren van een smokkelspel tot een nachtspel, waar de kinderen moet wegduiken voor het licht.

Het judokamp is altijd in de buurt van de maand juni, net voor de zomervakantie. Elk jaar gaan we ook naar dezelfde plaats, het Polvokamp in Riethoven. Hier staat een mooie blokhut met 5 oude legertenten waarin wordt geslapen.

Het kamp wordt georganiseerd door onze kampleider Vincent van Brussel. Hierbij wordt hij geassisteerd door een enthousiaste groep vrijwilligers en de jeugdcommissie. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd minimaal 2 begeleiders voor iedere 8 kinderen mee gaan op het judokamp

Wil een keer mee op kamp? Hou dan nieuws, agenda of de social media in de gaten voor de aankondiging voor de volgende editie!

Wil je in contact komen met een van de kampcommissie kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek Vincent van Brussel aan.

Technische commissie (TC)

De technische commissie bij Shizen Hontai wordt bemand door alle judo- en jiujitsuleraren, onder leiding van hoofdtrainer Antoon Verblackt. De TC richt zich op judo- en jiujitsu technische zaken zoals opleidingen, bijscholingen, stages, veranderde regelgeving en (het bewaken van de kwaliteit van) de materialen.

Wedstrijdorganisatiecommissie (W.O.C.)

Na jaren van hard werken gaat Remi van Roemburg de Wedstrijd Organisatie Commissie (W.O.C.) overdragen aan een nieuw team.
Een team dat zijn uiterste best zal doen om Remi zijn harde inzet te evenaren.
Dit team bestaat uit:

  • Thimo Derks
  • Tim Habraken
  • Leon Vink

Zij zullen de komende tijd de volgende taken binnen de W.O.C. op hen gaan nemen;

Interne toernooien
Thimo Derks heeft de leding over de interne toernooien. Dit betekend dat hij verantwoordelijk is voor de clubkampioenschappen als het herfsttoernooi. Hierin wordt hij ondersteund door een heel scala aan vrijwilligers binnen onze vereniging die er elk jaar weer een geweldig toernooi van weten te maken. Op het einde van de dag is voor ons iedereen een winnaar.
Heb je een vraag met betrekking tot de interne toernooien,
mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scheidsrechters en tafelmedewerkers
Tim Habraken, als JBN scheidsrechter en Leon Vink, Zij zullen toezien dat onze vrijwilligers binnen de club constant op de hoogte zijn van de nieuwste regels. Voor hen worden (opfris)cursussen en oefentoernooitjes georganiseerd, waarbij ook gekeken zal worden naar de mogelijkheden om onze vrijwilligers te groeien in hun kennen en kunnen. Binnen de club kennen we verschillende scheidsrechters, van clubniveau (1) tot JBN niveau (2 en 3b). D
Wil jij ook helpen op de toernooien, of heb je vragen rondom het scheidsrechter gebeuren,
mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Externe toernooien
Justin Baert, als wedstrijdtrainer, is verantwoordelijk voor de externe toernooien. Elk jaar gaat we als club naar verschillende toernooien toe. Uit een grote verzameling toernooien worden juist die toernooien uitgezocht die passen bij onze club. Soms zal er een toernooi uitgezocht worden waar onze wedstrijdjudoka’s naar toe kunnen gaan. Maar dit is niet het enige, want naar de externe toernooien wordt ook de juiste begeleiding gestuurd. Mensen die onze judoka’s opvangen, coachen en ondersteunen, zodat ook zij met een glimlach en wellicht een prijs terug naar huis kunnen gaan.
Heb je een vraag met betrekking tot de externe toernooien,
mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier