Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai was een van de eerste clubs in Nederland die het JBN keurmerk uitgereikt kreeg. Het werd in 2014 toegekend als erkenning dat de club zijn zaakjes goed op orde heeft. Als lid van de club weet je dat je sport bij een gezonde vereniging in een veilige omgeving.

Het JBN keurmerk

Wat betekent het JBN keurmerk nu precies? Als eerste is het een kwaliteitswaarborg dat zich uit in een bordje en/of sticker bij de dojo. Daarnaast is het een bevestiging dat de club een officiële bij de landelijke sportbond aangesloten vereniging is. En tot slot laat de club met het keurmerk zien dat het belangrijke aandachtspunten onderbouwd heeft.

JBN keurmerk correct zonder jaartal

Dat betekent onder andere dat de vereniging beschikt over:

De JBN toetst jaarlijks of de club voldoet aan de gestelde voorwaarden voor het JBN keurmerk. Zo ja, wordt het keurmerk met een jaar verlengd. Op de site van de judobond lees je meer informatie over het JBN keurmerk.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier