Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

examens-newsDe banden/slippen examens komen er weer aan.

Deze vinden plaats tijdens de normale trainingsuren.

Kijk hier om te zien op welke dag jij examen mag doen.

Jaja, op zondag 19 november 2017 stond de jaarlijkse spellenmiddag van Shizen Hontai weer op de planning. Zoals andere jaren werd het ook dit jaar gehouden in “ Den Ekkerman “, een hele mooie zaal om spelletjes te spelen. Geen spellen op de computer, nee, nee, echte Hollandse spelletjes, zoals stokken vangen, muis meppen, bakker gooien, een gaaf springkussen, niet te vergeten de apenkooi en nog veel meer leuke spellen. 

Heb je je nog niet ingeschreven doe dat dan deze week nog bij je leraar.
Bij dit toernooi zijn jullie als judoka, vrijwilliger, tijdwaarnemer, weger, mattenlegger,scheidsrechter, EHBO ea hard nodig om het toernooi weer tot een succes te maken.

Menigeen van jullie is al op de hoogte tav de diverse activiteiten die moeten worden verricht.
We rekenen weer op jullie inzet.

 

Zondag 12 november.

Het was vroeg in de ochtend, om 08.45 verzamelde onze judoka’s in de regen voor de clubscheidsrechter cursus.

Deze werd georganiseerd door de jeugdcommissie samen met Rob Huijberts (trainer). Vanuit de Judo Bond Nederland was Sander Vink gekomen om ons uitleg te geven over de regels die men moet kennen als clubscheidsrechter. Met dank aan Orjan Vink, en zijn beeldscherm, konden we alles ook goed volgen.

Van 9 tot 16 september zal de nationale sportweek weer plaatsvinden. De week zal afgetrapt worden met een sportmarkt op 9 september van 13:00 tot 16:00 uur. Shizen hontai zal hier net als andere jaren aanwezig zijn om demo lessen te verzorgen.

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier