Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Beste leden, 

 

Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor een Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze ALV zal plaats vinden op 28 maart 2024 om 20:00 in de Bosbender, Nieuwe Kerkstraat 60, Veldhoven. Ouders van leden zijn ook nadrukkelijk uitgenodigd. 
Dit jaar hebben we voor alle ouders ook een ouderavond van tevoren, om alle ouders te voorzien van informatie. Dit zal plaats vinden van 19:00 tot 20:00

We zijn verheugd dat deze ALV nu weer in levenden lijve is en willen graag van de gelegenheid gebruik maken om na de ALV een snelle workshop te houden om te kijken waar wij als club kunnen verbeteren. Om jullie nog verder uit te dagen houden we hierna een pub quiz onder het genot van een hapje en een drankje.  

Voor de ALV zijn de agendapunten opgesteld (*1) en ook zijn alle benodigde documenten verzameld. Deze kunt u onderaan dit bericht downloaden.  

Tijdens deze ALV zal de volgende bestuurslid aftreden aangezien hij 3 jaar in functie zijn. De bestuurslid heeft zich weer verkiesbaar gesteld en het bestuur draagt hen bij deze voor. Overige leden mogen zich uiteraard hier ook voor verkiesbaar stellen. (*2)

 

Omschrijving functie:  Aftredend bestuurslid:
 Penningmeester:  Orjan Vink

Noot:

*1: Overige agendapunten kunnen worden aangedragen, ondersteund door tenminste 5 leden, en moeten ten minste 7 dagen vóór de ALV schriftelijk zijn ontvangen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

*2: Elk lid kan zich kandidaat stellen, gesteund door tenminste 5 leden. Elke voordracht moet schriftelijk ontvangen zijn vóór aanvang van de ALV op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

De documenten voor de Algemene Ledenvergadering zijn ter voorbereiding beschikbaar op de website via LINK

 

Notulen 2023 is via LINK te vinden

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier