Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai

Ontmoeten Ontladen Ontplooien

Onze jaarlijkse clubkampioenschappen staan weer voor de deur. Dit jaar zullen onze judoka’s op 10 april voor een prijs kunnen strijden. Maar zoals altijd is zo’n toernooi niet mogelijk zonder genoeg enthousiaste vrijwilligers om te komen helpen. Daarom is er voor onze aanstormende enthousiaste jeugd, maar ook voor de ervaren rotten, op 3 april samen met de JBN een scheidsrechterscursus niveau 1 georganiseerd.

Verder worden er ook nog tijdens trainingen oefenmomenten ingepland voor zowel judo als jiu-jitsu, zodat alle scheidsrechters voldoende oefenmomenten hebben gehad in aanloop naar de clubkampioenschappen.

Ook zal er tijdens de clubkampioenschappen voor het eerst gebruik gemaakt worden van hoek scheidsrechters. Dit is voor heel de club nieuw en daarom is het ook belangrijk dat er veel geoefend gaat worden.

Aankomende 19 februari zal er een eerste online opfriscursus zijn voor alle (toekomstige) scheidsrechters en tafelmedewerkers. Aanmelden daarvoor doe je bij Leon Vink of Tim Habraken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Daarnaast zullen er op 25 en 26 februari tijdens de lessen ook oefenmomenten ingepland worden voor de scheidsrechters. Eind maart en begin april zullen deze oefenmomenten nogmaals volgen. Zorg ervoor dat je erbij kunt zijn, want voor iedereen is dit een nieuwe manier van scheidsrechteren.

De W.O.C.

 

Judo, jiujitsu en nog veel meer

Judo- en jiujitsuvereniging Shizen Hontai organiseert regelmatig activiteiten voor de leden.
Zo kun je jaarlijks meedoen aan een gezellige spellenmiddag en mag je mee op jeugdkamp.
Twee keer per jaar strijden de judoka’s van Shizen Hontai met elkaar of met judoka’s uit de regio om de kampioenstitels.
Daarnaast doen de wedstrijdjudoka’s regelmatig mee aan toernooien in de omgeving van Veldhoven.
In de agenda lees je wanneer de diverse clubactiviteiten plaatsvinden.
Judo

Judo

Judo is leuk! Met diverse spel- en stoeivormen leer je valbreken, train jij je coördinatie en versterk jij je balans. Het spel stimuleert je de basisvormen uit te bouwen tot een daadwerkelijke judotechniek. Oefenen doe je met je maatje, vanuit wederzijds respect. Je groet, werkt samen, leert en geniet.

Lees meer >>

Jiujitsu

Jiujitsu

Jiujitsu maakt je sterk! Deze Japanse krijgskunst bestaat uit een combinatie van judo- en karatetechnieken. Een aanval pareren met een slag, stoot of trap versterkt je weerbaarheid. Zowel fysiek als mentaal. Jiujitsu gaat een stap verder dan judo en is daarom geschikt voor iedereen van acht jaar en ouder.

Lees meer >>

A-judo

A-judo

A-judo is voor iedereen! Judo denkt niet in beperkingen, maar past zich aan op ieders mogelijkheden. In kleine lesgroepen en in een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving. Zodat je de een-op-een-aandacht krijgt die je nodig hebt. En zodat jij ontspannen en zonder enige groepsdruk kunt sporten.

Lees meer >>

Judopak bestellen?

Judopak bestellen?

Bestel hier

Merchandise kopen?

Merchandise kopen?

Bestel hier